Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Eli din Vișeu de Sus grade grade grade

Vișeu de Sus, str. Crângului, nr. 31 -
Nota 10.0 / 56 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Adriana Grigore din Pitesti
nota: 10
schedule 08.05.2024
Casa este minunată, la propriu! De mult nu ne-am mai simțit atat de bine! Este dotata cu absolut orice, zona este liniștită si bogata din punct de vedere al traditiilor, iar gazdele sunt niste oameni deosebiti! Recomand din suflet! Cu siguranta vom reveni!
   Andrada din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 09.04.2024
Casa Eli este un loc linistit, unde gasesti oameni plini de traditie si de o puritate iesita din comun! Gazdele au fost atenti la nevoile noastre si ne-au ajutat cu orice am avut nevoie.
Casa este curata si utilata cu toate cele necesare pentru un weekend in aer curat.
   Simona din Oradea
nota: 10
schedule 28.03.2024
Am gasit aici, la Casa Eli, locul de relaxare perfect. Conditiile de cazare sunt excelente, bucataria este dotata cu absolut tot ce e nevoie. Este situata foarte aproape de statia Mocanitei. Gazdele au fost foarte amabile si s-au straduit sa avem o minivacanta placuta.
   Anabela din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.01.2024
Am făcut cea mai bună alegere când am ales Casa Eli. Cadru natural deosebit, amplasare de vis în mijlocul naturii, pensiunea este superbă, cu o curte mare și frumos amenajată, cu loc de joacă pentru copii. Este locul care te face să revii cu mare drag de fiecare dată. Recomand cu încredere!
   Elena din Tulcea
nota: 10
schedule 02.01.2024
Un loc binecuvântat cu oameni minunați.
Camere curate, pat confortabil, zona cu aer curat și multă liniște. Optim si pentru familie cu copii, spații de joaca amenajate in grădina. Tot in grădina se afla foișorul și zona de grătar.
Recomandam cu caldura!
   Marius din Campina
nota: 10
schedule 13.09.2023
Casa este foarte curată, camerele spațioase, moderne, gazdele ospitaliere, inca de când ne-au întâmpinat și pana la plecare au fost gata sa ne ajute cu orice am avut nevoie. Ne-am simtit foarte bine la casuta Eli. Recomand cu mare caldura aceasta locație. Sigur vom reveni.
poze recenzie
   Miruna din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 31.01.2023
Casa Eli este un loc de cazare excelent, cu localizare foarte buna, zona liniștita, gazda foarte prietenoasa, curățenie exemplara, paturi foarte confortabile și toate aranjate cu bun gust, aerul curat. Pensiunea echipata cu tot necesarul.
   Elena din Orastie
nota: 10
schedule 25.11.2022
Doar cuvinte de lauda… se vede ca am fost la Moroseni. Casa, proprietatea, gazdele impecabile din toate punctele de vedere. Dacă aveti copii, nu va faceți probleme, este loc de joaca, trambulina, topogan, totul este super îngrijit și bine pus la punct. Recomandam cu încredere!
   Maria din Râmnicu-vâlcea
nota: 10
schedule 25.11.2022
Zona este o oaza de liniște. Totul la superlativ, cazare curată, oameni frumoși, am fost multumiți din toate punctele de vedere. Locația îți da senzația ca ești teleportat in timp, casa, deși foarte veche, la interior modernă. Ne-am simțit excelent. Recomand cu drag!
   Carolina din Iasi
nota: 10
schedule 19.09.2022
Ne-am dorit sa ajungem in Maramures, asa ca am ales sa ne cazam la aceasta pensiune. Aici am fost intampinati de gazde, niste oameni deosebiti, in clasicul stil maramuresean. Am fost cazati intr-o casuta veche, stramutata si amenajata modern. Am gasit multa liniste, confort, curatenie, recomandam cu drag.
   Laura din Casimcea, Tulcea
nota: 10
schedule 28.08.2022
Ne-am cazat cateva zile la casa Eli din Viseu de Sus, foarte aproape de mocanita. Am gasit aici o casa din lemn vechi, reconditionata, dar foarte moderna pe interior, cu camere spatioase, paturi confortabile si mult spatiu verde. Am gasit aici multa liniste, ne-am odihnit si ne-am relaxat in ciubarul din curte. Gazdele niste oameni minunati. Recomand.
   Alexandra din Timisoara
nota: 10
schedule 10.08.2022
O casa frumoasa, autentica, care te face sa te întorci in timp și sa aparții locului, dotata cu tot ce este necesar, zona foarte liniștita și frumoasa, aproape de centru, gazda foarte primitoare, bai private in fiecare camera, bucătărie dotata și utilată. Recomand cu caldura.
   Nicusor din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.06.2022
Totul a fost la superlativ... de la locația extrem de relaxantă până la amabilitatea gazdelor.
Îmbinarea dintre vechi (casă veche de lemn) și nou (mobila și interiorul modern) fac ca sejurul aici sa fie unul de vis. Să nu uităm de grădina extrem de frumoasă, zona de barbeque și, bineinteles, ciubărul care este un răsfăț la ceas de seară.
Nota 10!!!
   Radulescu Nicoleta Diana din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.11.2021
A fost o atmosfera placuta, calda, intr un cadru intim. O casa tradiționala la exterior, moderna la interior, curată și confortabilă.

Am avut parte de un peisaj si un aer curat. Totul la superlativ. Au toate condițiile: grătar, foișor , o trambulina pt copii, leagăn și topogan.
   Ionut Dolca din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 26.10.2021
Casa Eli amplasata intr-un cartier linistit al orasului Viseu de Sus, pe malul raului Viseu.

Casa se afla in curtea unei familii frumoase, care s-a dovedit a fi o gasda de exceptie.

Nu ezitati sa utilizati ciubarul, recomand in serile racoroase.
   Popescu Marius din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.10.2021
Foarte spațios, îngrijit, curat si gazde primitoare.

Zona e foarte liniștită și are o priveliște drăguță. Parcare disponibila, ciubăr și loc de joacă pentru copii. Totul a fost excepțional.
   Lavinia din Romania
nota: 10
schedule 13.10.2021
Ospitalitatea la ea acasă.

O gazda primitoare, un loc in care te simti ca acasa, si in care cu siguranta vei dori sa te intorci.

Camere impecabile, confortabile. Aici modernul se îmbină perfect cu tradiționalul, împlinește chiar si gusturile cele mai pretențioase.

Aproape de mocanita, Mănăstirea Bârsana, Cascada Cailor.

Perfect pentru un cerc mai restrans de prieteni, dornici pentru relaxare departe de zgomotul oraselor mari.

Este mai mult decât o pensiune, este acasă.
   Cristian din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 22.09.2021
Pensiune modernă, bucătăria bine utilată, paturi mari, confortabile, camerele de asemenea mari in ciuda a ceea ce pare din exterior.
poze recenzie poze recenzie
   Ilaria din Iasi
nota: 10
schedule 01.09.2021
Locația este superba,pentru relaxare este locul perfect, liniște pe tot parcursul zilei. Curtea este curată, mare, loc de gătit masa.

Personalul este foarte amabil, au pornit caldura chiar dacă e încă vara și noaptea era cam rece.
   Lisa din Motru
nota: 10
schedule 15.07.2021
Ccea mai frumoasa locatie, gazde minunate, ti se ofera absolut tot ce ai nevoie, servicii de cea mai buna calitate.

Este foarte aproape de toate obiectivele turistice.

Noi ne-am indrogostit de aceasta locatie.
poze recenzie poze recenzie
   Iulia din Timisoara
nota: 10
schedule 15.07.2021
Zona este superba, curtea este amenajata foarte frumos, iar proprietarii au facut tot posibilul ca sederea sa fie cat mai placuta. Ne-au facut sa ne simtim ca in familie. Este un loc linistit, cu aer curat. Totul a fost perfect, ne-am simtit ca acasa.
   Bora Bogdan din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 07.07.2021
Multă verdeață, loc liniștit cu o vedere frumoasa, foarte curat. Casuta a fost foarte confortabila, mobilier nou, camerele decorate cu gust. De asemnea, exista spatiu de relaxare langa casuta, iar gazda drăguța și de ajutor. Gazda ne-a tratat excelent și ne-am simțit ca acasă.
   Simona din Constanta
nota: 10
schedule 04.07.2021
Sejurul petrecut aici a fost perfect. Zona superba, iar proprietarii au facut tot posibilul ca sederea sa fie cat mai placuta.

Pensiunea este situata foarte aproape de cele mai importante obiective. Bucataria este dotata cu toate cele necesare pregatirii mesei. Cu adevarat reconfortant a fost ciubarul pus la dispozitie.
   Madalina din Timișoara
nota: 10
schedule 04.07.2021
Am poposit câteva zile la Vișeu, foarte aproape de mocănița la aceasta pensiune superbă, unde curățenia și ordinea reflectă harnicia, dăruirea și pasiunea gazdelor pentru aceasta căsuța. Curtea este amenajată exact ca in poze. Căsuța este ideală pentru famili ce caută relaxare și liniște.
   Georgian din Sebes
nota: 10
schedule 04.07.2021
Pensiunea are 3 camere spațioase cu bai proprii departe de traficul auto datorită amplasamentului ei, intr-o grădina mare dotata cu barbeque, loc de joaca pentru copii, ciubăr (contracost), toate acestea îngrijite pana la ultimul detaliu.

Ne-am simțit foarte bine pe perioada vacantei.
   Cristian din Ploiești
nota: 10
schedule 04.04.2021
Sunt foarte plăcut impresionat de modul cum arată și ce îți poate oferi aceasta pensiune. Am avut plăcerea de a fi primul client care a beneficiat de serviciile ciubarului din grădina.

Pensiunea este poziționată foarte aproape de toate obiectivele turistice, camere foarte curate și îngrijite, gazda foarte primitoare și ospitaliera, gata oricând sa stea la dispoziția noastră.
   Alexandru Cret din Brad
nota: 10
schedule 21.02.2021
Totul a fost perfect. Casa curata, ingrijita, aranjata si cu bun gust. Curtea la fel de bine amenajata, dotata cu foisor, barbeque, trambulina, locuri de parcare, spatiu de joaca pentru copii. Proprietarul un om minunat, ne-a ajutat cu sfaturi despre cum sa ne organizam timpul.
   Filip Marinel din Timisoara
nota: 10
schedule 13.01.2021
Pensiunea este foarte frumoasa, curata si are toate dotarile!este situata intr-o zona linistita. Gazdele sunt persoane deosebite si au facut sa ne simtim foarte bine (oameni de nota 10).
poze recenzie
   Zugravu Mihai din Dumbravita
nota: 10
schedule 31.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie, spațiu verde, foișor, barbeque, loc de joaca pentru copii, aer curat. Ne-am simțit foarte bine.
   Midan Dan Iulian din Motru
nota: 10
schedule 30.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-am cazat de revelion la Casa Eli. In ciuda timpului ploios, am simtit atmosfera sarbatorilor la modul cel mai placut. Gazda foarte primitoare, camerele foarte curate, casa este dotata cu tot ce trebuie ca sa te simti ca si acasa, foisor in curte, barbeque. Multumim gazdei pentru tot!
CONTACT
Marian Simon,
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Marian Simon,
Telefon: 0744 287 574
WhatsApp