Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Ela din Sibiu grade grade grade

Sibiu, str. Nouă, nr. 43 -
   Nicola Alex din Craiova
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 30.05.2023.
O experienta deosebit de placuta. La 7 minute de gara, si cam tot atatea de centru, pensiunea este surprinzator de vie, romantica si atragatoare, foarte multe flori si decoruri vintage, care te farmecă imediat dupa ce patrunzi in curtea interioara, ascunsa dupa masivele porti de sorginte saxona (sasii, dupa cum stim, provin din Saxonia, asa cum svabii banateni sunt suebi).
Camera confortabila si ""prietenoasa"", curata, o atmosfera intima, aproape familiala. Comportamentul politicos al doamnei T.L. a fost memorabil. Foarte amabila si discreta, draguta si deosebit de dinamica. De o harnicie ""ardeleneasca"", punctuala, cu un zambet cuceritor si enigmatic, o voce calma, usor murmurata, aceasta doamna a fost impresionanta!
Poate sunt patetic, dar, am scuza că amintirea acestui sejur de 3 zile e foarte recenta, ca si starea sufleteasca generata. Recomand! Felicitari si multe multumiri!
   Marcel Alexandru M din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 24.05.2019 - 27.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda este foarte primitoare.Curățenie,aer curat, o curte amenajata impecabil, unde poți petrece clipe de relaș .O mică bucătărie bine amenajată, unde găsești toate cele de trebuință pentru pregătirea unui mic dejun.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am avut de făcut nici-un reproș.
   Paul-adrian din Brasov
nota: 7.83
schedule sejur: 15.06.2015 - 16.06.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gradina arata foarte bine ingrijita, avand multe plante si flori. Strada pe care este amplasata pensiunea este foarte linistita si foarte aproape de Piata Mica.
thumb_down
Aprecieri negative:
Am anuntat inca de la inceputul sederii: colacul de WC este rupt si mi s-a raspuns simplu ca stiu asta, fara sa remedieze asta. Parerea mea este ca acel colac era de multa vreme rupt si a ramas neschimbat. In plus, cosul de gunoi din baie avea inca gunoi in momentul in care am preluat camera desi am ajuns la ora 18:30, avand suficient timp sa termine curatenia inainte de sosirea noastra. Sifonul de scurgere de la dus nu prelua apa prea bine. Camera fiind la mansarda si fara aer conditionat, a fost foarte cald.
   Simona S din Timisoara
nota: 9.83
schedule sejur: 13.12.2013 - 15.12.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camere confortabile, caldura, baie cu apa calda, siguranta, curatenie, situare optima (distanta egala de gara si centru), amabilitatea gazdei
   Axinte A din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 20.12.2013 - 22.12.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am vizitat pensiunea Ela in perioada de iarna si a fost o experienta foarte placuta. Gazdele s-au straduit sa faca sederea turistilor confortabila, au decorat curtea foarte frumos si au lasat la indemana oaspetilor diverse pliante informative. Deci au fost prezente discrete, gazdele ne-au facut clar ca stau la dispozitia noastra oricand cu informatii sau asistenta in cazul in care aveam nevoie de ceva. Curatenia este impecabila, pensiunea este bine intretinuta, decorurile in camere si in spatiile publice sunt placute ochiului, iar bucataria aflata la dipozitia oaspetilor te duce cu gandul la casa, fiind bine utilata si foarte draguta. Pentru cine doreste acces la internet, wi fi-ul merge foarte bine, iar televizoarele din camere ne-au facut o surpriza foarte placuta, fiind de generatie noua. Dotarile din camere sunt: sapun lichid, hartie igienica, paharele de plastic si prosoape la baie, dulap cu umerase si paturi de lana pentru cei mai frigurosi (era cald si foarte placut in camere), cuier cu oglinda, masa cu pahare si scaune (se poate servi lejer micul dejun in camera), masute de noapte cu veioze (foarte placute si comode seara). Foarte important de mentionat: nu se fumeaza in camere, exista spatii special amenajate afara, ceea ce pentru noi cel putin a fost excelent.
Locatia este ideala, zona este linisita la orice ora, desi pana in centrul vechi nu sunt nici 5 minute de mers, o plimbare foarte placuta de altfel, recomandam tuturor ca pe durata vizitei in Sibiu sa uite masinile parcate la pensiune (da, sunt si cateva locuri de parcare la peniune, mai multe detalii la gazde). Asta daca alegeti sa veniti cu masina, pentru ca gara este foarte aproape de pensiune, la nici 5 minute de mers. Per total pensiunea bifeaza tot ce este important intr-o calatorie de relaxare: locatie buna, confort, dotari si utilari corespunzatoare, ambianta placuta si gazde primitoare.
   Mihaela din Bucuresti
nota: 6.83
schedule sejur: 06.04.2013 - 07.04.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Comunicarea buna, doamna amabila, camera curata, pozitia avantajoasa (aproape de gara si de centru).
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu era macar un sapunel / gel de dus in baie.
Gazda nu s-a mai facut vazuta de cand ne-a primit si a luat banii. Ni s-a parut ca un `multumim, la revedere` ar fi fost politicos.
   Marius din Lupeni
nota: 9
schedule sejur: 26.05.2012 - 28.05.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Frumos amenajata, curata, zona linistita, aproape de centru.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu a functionat netul....
   Adriana din Eindhoven
nota: 9.33
schedule sejur: 03.06.2012 - 05.06.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, aproape de oras, gazda foarte amabila.
   Ana Maria A din Bucuresti
nota: 9.17
schedule sejur: 30.12.2011 - 02.01.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal foarte amabil si camera curata si bine echipata. Micul dejun acceptabil calitativ si in cantitate mare. Situata central.
thumb_down
Aprecieri negative:
Dusul nu functiona bine, era desprins capacul si jetul nu era continuu, e drept ca nu am semnalat asta decat in momentul plecarii.
Am platit 150 pe noapte fata de 100 cat ar fi trebuit, pentru ca nu mai era disponibila decat camera dubla, pe care o platise cineva in prealabil cu 200 pe noapte.
   Csaba C din Mannheim
nota: 8.83
schedule sejur: 13.12.2011 - 14.12.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera dubla spatioasa, cu baie proprie, curata, personal amabil, locatie linistita, la circa 1km de centru si 500m de gara, pret corect.
thumb_down
Aprecieri negative:
N-am stat decat o noapte asa ca mai multe detalii despre servicii nu pot sa dau. Stiu ca se ofera mic dejun la cerere, insa nu am dorit acest serviciu.
   Alina A din Bucuresti
nota: 9.17
schedule sejur: 29.11.2011 - 01.12.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte aproape de centru, 5 minute.
Pret bun, raportat la oras.
thumb_down
Aprecieri negative:
Poate noaptea se mai oprea caldura, pentru ca ne-am trezit ca era rece.
   Tatiana T din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 17.08.2011 - 20.08.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Aproape de centrul vechi, curatenie, camera spatioasa
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu se poate servi masa si spatiu insuficient in curte pentru relaxare
   Catalina C din Iasi
nota: 9.67
schedule sejur: 25.05.2011 - 28.05.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
E foarte aproape de piata mica, deci de tot centrul (in 10 minute de mers pe jos faceam tot centrul)
Curtea interioara foarte frumoasa, ingrijita,
Wi-fi merge bine
Oamenii sunt foarte draguti
thumb_down
Aprecieri negative:
Frigiderul e la comun in bucatarie unde umbla toata lumea
Nu au aer conditionat (nu m-a interesat, ca nu era prea cald deocamdata)
CONTACT
Suditu Mihaela
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Suditu Mihaela
Telefon: 0744 916 893
WhatsApp