Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Conacul Momârlanului din Straja

Nota 10.0 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Miruna din Constanta
nota: 10
schedule 26.02.2024
Am avut o experienta foarte frumoasa. Cabana era destul de aproape de pârtia Constantinescu și a fost foarte ușor de ajuns în centrul stațiunii. Personal, cel mai mult mi-au plăcut gazdele, fiind foarte drăguțe cu toată lumea și încercând sa facă tot posibilul astfel încât sa ne simțim bine. Mâncarea de dimineață a fost foarte bună în special aperitivele și gemul făcut în casa (aici am gustat cel mai bun gem).
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos!
   Eugenia din Constanta
nota: 10
schedule 26.02.2024
Am petrecut 4 zile la aceasta frumoasa cabana în vacanta de iarna. Camerele sunt curate, au balcon de unde poți admira pe lângă natura chiar orașul Lupeni. Recomand micul dejun cu produse proprii chiar din gospodăria celor de aici. Mulțumim gazdelor pentru vacanta plăcută pe care ne-au oferit-o și recomand cu mare încredere locația!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos!
   Popescu Andreea din Gorj
nota: 10
schedule 09.03.2022
Am petrecut ziua de 8 martie in aceasta locatie. Gazde ospitaliere, foarte atenti la nevoile clientiilor si conditii foarte bune. Foarte aproape de partie. Ne-am simtit foarte bine, este totul ales cu bun gust si calitativ.
   Jane Doe din Ialomita
nota: 5
schedule 02.02.2022
Personal primitor in apararenta, dar înainte de plecare iți vor scoate ochii ca ai folosit sala de mese, frigiderul și grătarul lor. Camerele nu sunt foarte curate, in special zona băilor. Dușul este foarte murdar. Pozele cu camerele sunt înșelătoare și nu reprezintă realitatea. După folosirea șemineului, iți va fi reproșat ca sunt scumpe lemnele și nu ai plătit pentru așa ceva, ci ai plătit doar cazarea.
Răspunsul unității:
Mai bine ai scrie cum ai facut focul în șemineu cu hornul închis și ai afumat toată cabana sau poate de la whisky pe care l-ai băut gratis ,aproape o sticlă ,ai uitat toate astea nesimțitule. Nu stiu cum unii pot să aibe atâta tupeu.
poze recenzie
CONTACT
Receptie
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Receptie
Telefon: 0725 410 070
Apel/SMS