Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Anacor din Dubova

Dubova, șoseaua Valea Carașovaț, nr. 1109 -
Nota 10.0 / 11 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ana-maria din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.09.2023
O pensiune frumoasă, cu o priveliște de vis!
Am fost cazați în luna iunie 2023 și am avut bucătăria, foișorul și pontonul doar pentru noi!
Camerele au fost spațioase, curate, cu vedere spre golful Dubova.
Gazde amabile și discrete. ne-am simțit foarte bine! Recomand cu drag!
   Alina Popescu din Cuca
nota: 10
schedule 15.08.2023
O pensiune la care îți dorești să revii, o locație excelenta, camere curate, bucătărie la dispozitie + o terasa cu tv, cu o priveliște de vis, proprietari super oameni, f amabili, atenți la orice nevoi ai avea, dar în același timp f discreți, noi am fost 5 adulți și 2 copii dintre care unul de 10 luni, am avut pensiunea, piscina și pontonul doar pt noi!! Ne-am simțit ca acasă! Multumim din suflet pt ospitalitate și confort! ❤️
   Florea Cosmin din Craiova
nota: 10
schedule 16.07.2023
Proprietatea are camera curata cu baie spatioasa, bucatarie dotata, curte spatioasa cu o priveliste extraordinara, loc de gratar, piscina, si un ponton pentru pescuit foarte spatios. Se organizeaza si plimbari cu barca. O recomandam cu drag. Gazdele foarte primitoare.
   Razvan S din Craiova
nota: 10
schedule 16.07.2023
Proprietatea are toate facilitatile de care oricine are nevoie. Curte spatioasa, locatia este de vis, camerele sunt foarte curate, chiar neasteptat pentru o cazare in Romania. Multumim gazdei pentru tot ce a facut, pentru amabilitatea de care a dat dovada si pentru serile minunate organizate de ei! Revenim cu drag de fiecare data cand o sa avem timp! Multumim!
   Osana din Baile Herculane
nota: 10
schedule 08.05.2023
5 stele din plin, gazde deosebite, facilități multiple, loc joaca pentru copii, ponton, bucatarie, baie proprie la fiecare camera, șezlonguri pentru a va bucura de un bronz inedit, relaxare maxima. Multumim pentru tot!
poze recenzie
   Coco din Suceava
nota: 10
schedule 29.08.2022
Foarte bine și frumos!!! Proprietarii foarte amabili, camera curata, balcon cu vedere spre golful Dubova, proprietatea are ponton propriu și piscina,+ șezlonguri pentru plaja, bucătărie complet utilata, grătar exterior, doua foișoare cu priveliște faina. Posibilitate de plimbare cu barca pe Dunăre, excursie cu peisaje nemaipomenite pe muntele Ciucarul Mare!
   Barbu Raluca din Craiova
nota: 10
schedule 28.08.2022
Facilitatile pensiunii sunt cele din descriere, camerele spatioase, curate, frigider in camera, panorama de vis, piscina mare, ciubar, sezlonguri, o terasa foarte incapatoare si un foisor, gratar, ponton. Bucataria este ulilata cu cele necesare, vesela, cuptor cu microunde, aragaz, frigider, filtru de cafea. Avand un copil mic, am avut si un fotoliu extensibil si lenjerie pt acesta. Recomand!
   Ilinca Eugen din Craiova
nota: 10
schedule 15.06.2022
Gazda și personalul sunt de nota 10. Cazarea super. Am avut la dispoziție bucătaria, foișorul, pontonul si una din bărcile proprietarului. Foarte aproape de magazine, restaurantul la 50 de metri. Plimbarea cu barca a fost din partea casei. Totul este super.
   Ionela Puscasu din Timisoara
nota: 10
schedule 21.07.2021
Camere curate și confortabile. O plăcere să iti bei cafeaua pe ponton in sunetul valurilor. Pe lângă peisajul de vis și liniste am beneficiat și de primirea foarte plăcută a proprietarilor.
   Denisa din Craiova
nota: 10
schedule 09.06.2021
Camerele au fost foarte curate, modern aranjate, toate cu vedere catre Dunare, gazdele primitoare, peisajul foarte frumos, arata mai bine decat in poze. Privelistea superba de pe ponton sau din balcon. Este o locatie potrivita pentru un grup, noi am inchiriat intreaga pensiune.

Ne-am simtit minunat.
poze recenzie
   Claudiu din Tg-jiu
nota: 10
schedule sejur: 12.06.2020 - 14.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte frumos primitul a fost excelent camere curate grătar bucătărie la dispoziție tot ce vrei cel mai mult locul de joacă pt copiii si locul de pescuit...super multumim
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Cornel
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cornel
Telefon: 0751 077 837
WhatsApp